mandag 31. mai 2010

Herlig sommerdag




























Startet dagen med babysvømming. Var skikkelig tøff jeg. Måtte dukke under vanner to ganger, men jeg ble ikke redd. Bare smilte til damen og mamma som jo egentlig var ganske slemme som dytta meg under vannet. Etter svømminga tro mamsen og jeg for å kjøpe noe som lignet en paraply til vogna mi, men som het parasoll. I dag har det nemlig vært deilig sol, sommer og skikkelig varmt, og siden jeg er så liten må jeg ikke få sola rett på meg sier de voksne. (Selv ligger de og steker seg. Kan ikke skjønne at det kan være så mye mindre farlig...???)
Uansett voksenpreik eller ikke, det var deilig å sprelle i vogna nesten uten klær. Spesielt godt likte jeg når vi gikk i den Engelske parken og jeg kunne se opp på de stoooooore trærne. Da sprella jeg som en ekte sprellemann.


søndag 30. mai 2010

Slekt skal følge slekters gang



























Jeg er heldig jeg! I dag kom onkel Jakob, tante Cornelia og onkel Gabriel på besøk. Mamma sier at hun har passet dem så mye at nå må de betale tilbake med å passe meg. Håper de hører på henne, for jeg digger å henge med dem. I kveld skulle de få meg til å sove. Mens mamma og pappa pleier å synge barnslige nattasanger, spilte de heller kule sanger fra en liten lysende sak med et eple på. P.Diddy, Elvis og Queen ruler! De hvisket meg også mye rart inn i øret som jeg ikke helt forstod, men det var nok helt sikkert veldig gøy. De lo nemlig høyt. Men det er bare mellom dem og meg. Ikke for mamma- og pappaører tror jeg.
For første gang i mitt liv gliste jeg meg i søvn. Tante og onkel x 2: pliiiiis kom tilbake snart!LOVE U

For en dag altså!
































I går tror jeg mamma og "tante" Anette prøvde å selge alt de eier og har. Heldigvis gikk det ikke så bra. Kan tenke meg det ville blitt litt av et lurveleven her hvis mamma ikke hadde noen klær og sko igjen. Hun liker nemlig den slags veldig godt har jeg fortsått. Men hagesalg var kult det. Mange folk kom i hagen vår - så på ting, spiste vafler og koste seg. De fleste kjente jeg. Kjentfolk er stas.

Når hagesalget omsider var over, gikk vi rett over til å feire fine tante Anette sin bursdag. Deretter var det grand prix-fest. Jeg hadde ikke sjans til å holde meg våken til det begynte. La meg faktisk rekordtidlig i går selv om jeg hadde både Klara og Eva på besøk. Klokken 19! Mulig det er bare for pyser, men da får jeg heller være litt pysete. Kul er jeg uansett, og Norge gjorde det jo dårlig likevel så. Han derre Tyskland vet jeg ikke hvem er.

fredag 28. mai 2010

På gymmen


























I dag var jeg på besøk hos Ludvig, og han hadde det kuelste rommet du kan tenke deg. Det var akkurat som et treningssenter, og jeg kunne trene og trene samtidig som jeg så meg i speilet. Ludvig er selvfølgelig sykt god på trening, sine foreldre opp av dage! Han kan faktisk ta situps. Hvor kult er ikke det? Selv om mamma og pappa er ganske late i forhold til mammaen og pappen til Ludivg, tenker jeg å bli like god som ham. Men heldigvis skjønte mamma hvor mye jeg koste meg i den gymsalen, så hørte hun sa til pappa når vi kom hjem at jeg også må få det sånn på rommet mitt. Gleder meg!

Takk til Bente for de fine bildene.

torsdag 27. mai 2010

Jeg klarte det!





















































Det er jo i grunn ikke så mye man kan når man blir født, men det begynner å komme seg for min del. Nå klarer jeg endelig å få tak i det jeg vil, i hvert fall noe. Pappa holdt en rangle over meg i går og med litt ekstra konsentrasjon klarte jeg å ta den med begge hendene. Jeg gjorde det flere ganger på rad, og får det faktisk til i dag også. Så nå er det ingen tilfeldighet lenger - jeg KAN gripe!

onsdag 26. mai 2010

Master chef




























I dag skal mamma ha noe hun kaller gourmetklubb. Uten at jeg vet hva det innebærer, har vi styrt på hele dagen med forberedelser. Jeg har hjulpet mamma med både matlaging og bordpynting, spesielt det sistnevnte. Satte faktisk mitt helt eget preg på duken med en gulpeflekk. Kult!
Forresten ganske rart at mamma mekker mat. Det tror jeg må være første gang i historien - min historie i alle fall.

tirsdag 25. mai 2010

Som plommen i egget







































Jeg er heldig jeg! Nesten hver dag kommer det noen på besøk til meg og alle vil leke med meg hele tiden. I dag kom mormor og onkel Gabriel på middag. Tante Cornelia kom litt senere.
Mormor og jeg hadde en lengre samtale hvor jeg ivrig fortalte om dagens opplevelser. Hun skjønte veldig godt hva jeg mente. En fin kvalitetsprat!
Onkel Gabriel fikk jeg ikke pratet så mye med for han hadde så fin t-skjorte at jeg ikke greide tenke på noe annet. Bare så og så på den utrolig fine hesten på brystet. Han hadde forresten også med seg såpebobler og det synes jeg også var kult å se på. Lurer på om jeg fikk de? Håper det!


Tilbake til hverdagen





































I dag er pappa, mamma og jeg på jobbene våre igjen etter noen deilige fridager sammen. Besøket er dratt tilbake til Bergen, godteriskåla er tom og godværet er borte (nesten i hvert fall).
Mai måned er jammen deilig med mange ekstra sånne fridager til å gjøre hva man vil med de man vil, men nå er de visst dessverre over for denne gang. Men heldigvis nærmer det seg ferien vår til Italia. Det er veldig langt fra Skøyen altså!

Sees senere i dag!

PS! Dere i Bergen må huske å sjekke BT i morgen, da er det bilde av meg. Hadde egentlig også sendt hilsen til dere der, men det var ikke lov. Teit! I Lofotposten og Lofot-tidende fikk jeg lov til det - så det så!














mandag 24. mai 2010

Badenymfen


























I dag har jeg vært på babysvømming på Bislet Bad sammen med en gjeng andre småttiser og foreldrene deres. Bortsett fra at jeg måtte ha på meg en usmekker badetruse og noen barnslige sklisokker, digga jeg det helt sjukt mye. Plasket i vei jeg, men mamma og pappa skjønte ikke at jeg kan svømme selv så de holdt meg godt fast hele tiden. Flere av de andre barna gråt og var litt redde, men jeg synes bare det var gøy. Til og med når den slemme badelæreren spruta vann i ansiktet mitt med vilje, var jeg happy!

Det var som sagt mange barn der, men jeg snakket ikke noe særlig med de andre for Ludvig var jo der også. Så lekte mest med han jeg. Han gjorde forresten noe skikkelig kult. Når svømmelæreren fortalte at vi måtte ha de rare badetrusene på fordi man kunne se bæsjen utenfra, tok han ansvar og demonstrerte hvordan de virket. Yeah!

LOVE LILLY "badenymfen".

søndag 23. mai 2010

MGP-feber

























I min familie er det en gjeng gale Melodi Grand Prix-fans. Det skjønte jeg tidlig! Allerede da jeg
var bare fire uker gammel ble jeg dratt med på min første MGP-fest og stylet opp i tyll og tull. Det var den svenske finalen, og vi så den hos de fine Krügerne som jo er halvt svenske.
Nå har mamma fortalt meg at det nærmer seg den store finalen og den skal være her i Norge. Det er visst fryktelig stas, og vi skal ha MGP-fest hjemme og greier. Både Eva og Klara kommer hit da - det blir kult!
På fredag var vi inne på noe de kaller Rådhusplassen, men jeg så ikke noe rådhus. Mamma, pappa, tante Ann-Kristin og onkel Runar var mer interessert i å vise meg en scene. Der sang både Didrik og den irske MGP-artisten. Kunne sikkert vært gøy, men pappa var litt kjedelig. Han mente jeg måtte stå langt unna pga. lyden, derfor fikk jeg ikke danse med mamma og tante helt foran der det skjedde. Søren altså! Visste ikke at pappa var av den typen. Mamma derimot ville nok dratt meg opp på scenen for å få autografer. Hun er over gjennomsnittet opptatt av det som kalles kjendiser.

Glitter og glam fra Lilly

lørdag 22. mai 2010

Eg må ha, eg må ha, solbrillar på





































Den store dingsen på himmelen blir bare sterkere og sterkere, så i dag måtte mamma og pappa gå til anskaffelse av vernebriller til meg. Fikk prøve de da vi var på besøk i hagen hos bestefar. Han hadde også sånne vernebriller på seg, så det er muligens vanlig. Ikke vet jeg.

Bestefars vovse Lord hadde ikke briller, han hadde derimot veldig lyst på mine og prøvde å slikke de av meg. Heldigvis hadde jeg de på hodet da, så han rakk de ikke.

fredag 21. mai 2010

Moro med muttern

















































I dag har mamma og jeg lekt masse. Hun er faktisk ganske så morsom når hun setter i gang. Synger, danser og herjer som en annen gjøgler - alt bare for å tilfredstille meg! Livet er herlig.
I dag har vi klappet søte med føttene mine, jeg har spist på stortåa (skikkelig gøy) og sunget kule sanger (liker spesielt godt Paradise City med Guns N' Roses). Mistenker at mamma er ekstra morsom for tiden fordi hun tror jeg skal le høyt for første gang, det har jeg nemlig hørt hun har sagt til noen. Men hun må bare være morsom til hun blir grønn i trynet for min del, jeg ler ikke før jeg har bestemt meg for det selv. Så det så! Enn så lenge gaper jeg lydløst når jeg ler, akkurat som oldefar i Stamsund.

Latterlig hilsen fra Lilly

torsdag 20. mai 2010

Bergens bestemora i byen



































I dag tidlig da jeg sto opp kom mormor på besøk, hun skulle passe på meg mens mamma flesket seg på trening. Ikke før mormor var dratt igjen, kom jaggu den andre bestemora også på besøk. Helt fra Bergen! Den byen pappa kommer fra. Har ikke vært der ennå jeg, men det er visst ganske fint der. Og vått. Pappa pleier å synge en sang om byen til meg når jeg ligger på stellebordet:

Eg ve te Bergen, ve te Bergen med det samme. Der har eg det så fisken i vannet
Vått og kaldt, og breiflabb overalt.

Bestemor er forresten veldig grei, hun hadde med gave til meg på en helt vanlig torsdag. Hun hadde laget en kjole og en jakke til meg. Flink altså! Selv likte jeg fargene spesielt godt, og måtte stirre på de lenge. Etter jeg hadde sett meg ferdig på de fine klærne, daffa jeg på sofaen med bestemor. Koselig.

L


Blomsterpiken





















Sommeren er kommet til Oslo, og jeg har fått oppgradert garderoben min med friske farger. Det er blitt fryktelig varmt synes nå jeg, så jeg blir ganske så sinna hvis jeg har for mye klær på meg. Helst vil jeg bare være naken, men det er litt tidlig sier mamma og pappa.

Sommerlig hilsen fra meg

PS. Jeg digger fortsatt leken fra tantebekevi sykt mye

Pappas jente
















Litt treg med blogge etter ferien, sorry! Skal ikke gjenta seg. Vi koste oss så innmari der oppe i nord, derfor kom hverdagen litt brått på. Jaggu kjedelig at pappa ikke kan være med oss på formiddagen når vi er hjemme også, han er jo så kul. Pappa synes heller ikke det er noe stas å gå fra meg på morgenkvisten, så gjensynsgleden er stor hos oss begge når han kommer hjem fra jobben. Skjønner forresten ikke vitsen med de derre jobbgreiene. Hvorfor kan vi ikke bare kose oss hjemme alle sammen?

mandag 17. mai 2010

Hipp hipp

















































Gratulerer med dagen alle sammen! I dag er det Norges bursdag, og den feirer vi med familien på Fredvang - ei lita bygd i Lofoten hvor det er det godt å være!

Da jeg sto opp i dag morges kledde mamma på meg kjole med en gang. Den er rosa og fin, og jeg har fått den av bestefar og Cornelia. Tusen takk! Etter at alle de andre også hadde hoppet i finstasen gikk vi til noe som kalles ungdomshuset, men som også babyer og voksne får komme inn på. Derfra gikk skikkelig mange folk (kanskje 50 stykker) i lang lang rekke og sang sanger. Mamma sier at på større steder har de korps i toget, men det vet ikke jeg hva er. Etter vi hadde gått i toget lengre enn langt, gikk vi inn på Ungdomshuset. Der fikk alle pølser, is, kaker og brus, mens jeg var mye heldigere og fikk deilig melk av beste årgang. Det kom også noen folk som sang veldig fine sanger, da koste jeg meg skikkelig på tante sitt fang. Tante var for øvrig veldig fornøyd med å ha meg med og vise meg fram til alle, og det kan jeg jo skjønne veldig godt. Jeg er jo tross alt ganske så fin.

HURRA for 17.mai!


søndag 16. mai 2010

Sol ute, sol inne



















Det er ikke bare jeg som er en sol for tiden. I dag fikk jeg mitt første møte med det som kalles sommer - og det forstår jeg er populært. Mamma og pappa roper over seg av glede over at vi er i Lofoten akkurat nå. 22 grader og sol sier de hoverende til alle de snakker med.
Men jeg må innrømme at jeg synes det er ganske stas selv. Jeg fikk være ute uten masse slitsomme, ekle klær på meg, og det blåste en varm og deilig luft forbi som kilte meg i nesen. Mitt første sommerminne i nord - og det skal bli mange fler!

lørdag 15. mai 2010

Tante Lilly på sykebesøk















I dag har jeg bursdag (3 mnd.), det feiret jeg med oldefar Johannes på sykehuset. Han ble litt syk den dagen vi kom til Lofoten, men nå er han heldigvis mye bedre. Mamma sier hun tror han ble helt frisk da jeg kom på besøk. Vi koste oss veldig sammen!

Han kaller meg forresten tante Lilly. Det er fordi han hadde en tante som het Lilly, og hun var en klok dame sier han. Klart det, alle som heter Lilly er kule kloke damer!

Som far så datter















Klokken er 10.30 en lørdagsmorgen i Lofoten, og far og datter har ikke tenkt på å stå opp. De sover faktisk sin dypeste søvn og lar seg ikke affisere av meg som bråker høyt med vilje.
Derfor har mor tatt seg friheten å blogge på sin datters blogg ;o)

Man skal vel ikke klage på en sovebaby, men jeg frykter mange kjedelige formiddager de neste 20 årene med disse to turtelduene på lag. Zzzzzzzzzzzzz.

fredag 14. mai 2010

Gøy på landet

























... Sånt no ha'kke vi i by'n!
Nei det har vi ikke. Mamma og pappa har aldri kjøpt så morsomme leker til meg som tante. Den snakker, synger, lyser og styrer på dagen lang - og jeg elsker den! Har så utrolig lyst å snu meg rundt til den, men får det jo ikke til. Ganske irriterende spør du meg. Men en vakker dag, da rekker jeg den og da kan jeg trykke og trykke og trykke (til mamma blir sprø). Hurra for tantebekevi!








torsdag 13. mai 2010

Lilly og gutta






































I Lofoten har jeg det som plommen i egget. Tantebekevi og gutta hennes er skikkelig snille med meg, og jeg får være midtpunkt dagen lang. Blir litt sliten av all den oppmerksomheten og av å smile så mye til de fine folkene, så i dag har jeg sovet mer enn jeg har vært våken. Mamma sier at det nok også er den friske Lofot-lufta som slår meg ut.

Livet er herlig og LOFOTEN RULER!

onsdag 12. mai 2010

Signingsferd



























































Endelig er jeg i Lofoten! Bilder taler mer enn ord.

LOVE

Følgere