onsdag 29. september 2010

På tå hev!

Skulle så veldig gjerne hatt tak i de derre lysestakene i vinduet, men selv om jeg strekker meg på tærne greier jeg ikke å nå dem. Men bare vent! Jeg vokser fort jeg.

Beklager, men..

Mammas Mac har tatt kvelden og pappas pc snur bildene uansett hva vi gjør. Derfor dårlig blogging for tiden. Men mamma skal snart kjøpe ny mac, og da skal jeg få låne den så mye jeg bare vil. I mens kan dere jo se på meg opp ned eller hva det blir. Har fått nye gyldne sko (diggilo) i dag. Uggs kalles det visst. Dessuten kom endelig den fine lua fra Bergen i hus. Jeg er klar for det kalde nord!

mandag 27. september 2010

Lynvisitt

Staselig besøk! I dag kom tantebekevi og onkel Martin på besøk sammen med to jeg ikke kjenner. De har vært i Liverpool i helgen, og kom innom oss på reisen hjem til Lofoten. Egentlig sov jeg ettermiddagshvil når de kom, men tante den snille sniken hentet meg likevel. Det var kult.
PS! Jeg fikk en Liverpool-pysjamas, så nå er jeg erklært Liverpool-supporter uten at jeg vet hva det betyr. Alt for tante.
Dere får se bilde senere :)

søndag 26. september 2010

Barnevakten

Mamma og pappa passet kule Klara i kveld, og da fikk jeg også være med. Vi spiste kveldsmat sammen, og det var bare sååå gøy! Håper vi skal leke sammen snart igjen. Hun er så stor og flink, og jeg elsker å bare se på henne lenge lenge. Blir så glad av det!

Love it!

I dag har jeg vært på lunsj hos mormor. Hun hadde laget pannekaker til onkel Jakob, det er nemlig det beste han vet og det skjønner jeg godt. Nå har han fått konkurranse om pannekakefatet i fremtiden sier jeg dere bare. Det var veldig godt. Nam nam!

lørdag 25. september 2010

Bolognese schmolognese!

Har vært på bytur med mamma og pappa i dag. Jeg spiste sen lunsj på Emil & Samuel hvor jeg gafla i  meg masse kylling og greier, så skjønner ikke helt hvorfor foreldra trodde jeg skulle gidde å spise middag når vi kom hjem. Attpåtil var det mat på glass som jeg aldri får ellers. Hva er det de tror om meg? Også på en lørdagskveld!

fredag 24. september 2010

Lunsj med gjengen

Mamma og jeg trosset årets verste regnskyll og gikk ut for å treffe Oliver og Daniel på cafè. Ludvig var ikke med i dag, han er nemlig i et annet land. Det er langt det!
Jeg elsker å være på cafè eller det vil si alle steder det er mange folk. Har nemlig lært med hva som skal til for å sjarmere i senk, og  bruker det for det det er verdt!

Høstkos med mamsen

Ute er det vått og kaldt, men det gjør ikke så mye når jeg er inne med mamma og koser. På morningen når jeg spiser brødskive eller grøt, har vi begynt å tenne stearinlys. Mamma sier det fordi det er høst, og da gjør man den slags. Jeg liker høst!

torsdag 23. september 2010

Stol på meg!

Har fryktelig lyst å reise meg opp på denne fine stolen, men får det ikke helt til. Men mens jeg venter har jeg funnet ut at det er ganske så gøy å skrape den fram og tilbake på gulvet. Det blir så fiiiiin lyd!

onsdag 22. september 2010

tirsdag 21. september 2010

Rampejente

Jeg greier stadig nye ting, og jeg NYTER det. I dag rev jeg blomsteren over ende. Veldig gøy synes nå jeg. Mulig mamma ikke synes det, men hun lo faktisk hun også. Det var visst noe med at jeg var så lur i blikket.

søndag 19. september 2010

Stoooor jente

De hørte på meg tilslutt! I dag har pappa og jeg endelig montert senga mi om til stor-jente-seng. Deilig med god plass. Det som kanskje er litt skummelt er at den ble montert på mitt eget rom. Tiden sammen med mamma og pappa om natten er visst over. Heldigvis har jeg Lilla Elg som passer på meg, så det går nok bra. Tror kanskje  mamsen gruer seg mest.

Stirrekonkurranse

I går hadde vi bursdagsfest for onkel Brunar hjemme hos oss. Jeg pynta meg i tyllskjørt, og livet var topp. Smilte fra og øre til øre, og gjorde hva jeg kunne for å sjarmere. Helt til jeg ble for trøtt da. Fine fadder Eline var selvfølgelig også der, hun ble ganske så mo i knærne når jeg strakte armer til henne. Vi hadde også stirrekonkurranse, det var gøy! Jeg er sykt god på det skjønner dere.

Ull ull, ikke no tull

Nå kan høsten og vinteren komme. Jeg er klar! I går kom nemlig bestefar innom med en hel pose ullklær til meg fra Nøstebarn. Tusen millioner takk.

lørdag 18. september 2010

Første tallerken ut


Nå er vi i gang sier muttersen. Knuste min første tallerken i dag, og tror hun mener at det neppe blir den siste. Brukte tiden min godt skal jeg si dere. Mamma og pappa snudde ryggen til meg et nanosekund, og da grep jeg sjansen. Tok grøttallerken og drylte den rett i gulvet. Synes faktisk at det var så gøy at jeg kasta koppen etter, men den var visst laget av plass så det var ikke så kult i grunn. Det beste av alt var at grøten forsvant på gulvet og jeg slapp å spise opp det svineriet.

fredag 17. september 2010

Ny hobby

Har fått meg en ny hobby, og det er i grunn egentlig det eneste jeg har lyst å gjøre. Nemlig å komme meg opp i denne aviskurven. Prøver og prøver, men får det ikke helt til altså. Det er ganske slitsomt skal jeg si dere, så blir noen ganger veldig irritert. Har hørt at nordmenn leser mest aviser i hele verden, og så vidt jeg vet er jeg jo en sånn nordmann. Så da kan jeg jo ikke være noe dårligere!

torsdag 16. september 2010

Livet er en fest!


I går hadde jeg bursdag (7.mnd), og i dag har jeg jaggu navnedag. Når skal dette ende? Tar det hele med knusende ro, og feirer med å spise brødskiva mi sjøl.

Hjelp meg!

Lurer på om noen av dere kanskje kunne strammet opp mamma og pappa litt? Som dere ser trengs senga mi å bygges ut, men de er så innmari treige de foreldrene mine. Nå har ekstradelene lagt på gulvet ved siden av sengen en evighet, men mer enn det skjer ikke gitt!

onsdag 15. september 2010

Love

I går var tante Cornelia barnevakt for meg. Blir alltid så glad når hun kommer, hun er så fiiin og sniiil. Vi  koste oss masse. Det var faktisk så kult at hun var her at jeg måtte stå opp igjen etter jeg egentlig hadde lagt meg til å sove. Kom snart tilbake tante mi!

tirsdag 14. september 2010

Kuler´n med morfar

Morfar var innom i går ettermiddag. Koselig! Han klødde meg på ryggen, og det likte jeg godt. Da tok jeg virkelig livet med ro og slappet av i armkroken hans.

Løper etter guttene

I dag har jeg hatt besøk av Ludvig den fine. Joda, jeg kommer meg fram nå, men han er mye raskere! Derfor synes jeg det var utrolig lurt å forsøke å henge på ham i fart. Litt usikker på om han likte det like godt.

Tjohei

I går var jeg ordentlig syk for første gang med feber og greier, men heldigvis så det ut til å være en kortvarig greie for i dag er jeg ganske så frisk og rask igjen. Smiler gjør jeg også!

mandag 13. september 2010

Kakedebut


På lørdag hadde jo tante Kristin bursdag og da feiret vi med stooore fine kaker. Mamma er jo ganske streng på den slags, men tante fikk lov å gi meg litt kake likevel siden hun hadde bursdag. Nam nam, det blir ikke den siste kakebiten jeg tar.

søndag 12. september 2010

Staselig bursdagsfeiring!


Mens vi var i Bergen fylte Eva 1 år, men heldigvis fikk vi med oss feiringen som ikke var før i dag. Det var kaker, pizza, ballonger og kule kids. Alt hva du kan tenke deg for en perfekt bursdagsfeiring! Men det beste av alt var å få leke med vennene mine igjen. Gjensynsgleden var STOOOOR for meg og Eva, og heldigvis var onkel Brunar der og foreviget det. Kodak moments sier mamma, hva enn det betyr...

lørdag 11. september 2010

Bratsbergene i Bergen


I går skulle vi spise middag hos den fine familien Bratsberg, men det ble ikke bare med middagen. Det var så hyggelig at vi bare ble der hele natten slik at vi kunne spise frokost sammen også. Det er skikkelig kult for meg å være der for de har jo både Anna og Selma som jeg kan leke med. Bare så synd de bor så langt unna oss i Osloen!

fredag 10. september 2010

Ler hele veien til banken!

Nå har jeg min egen konto, så da er jeg vel så og si voksen. Vi var i banken i går for å opprette den, og jeg fikk  min egen sparegris og greier. Jeg fikk faktisk 100 kr i gave hos selveste Banken også, ganske grei kar han!

Fotballmoro med fetterene!

I går så jeg på fetteren min Patrick som spilte fortball, og han var sykt god. Jeg sprellet av fryd, det var sååååå gøy! Ikke nok med det. Storebroren hans, Dennis, var også der. Vi lekte sammen på sidelinjen, og jublet for vært mål vi så. Og det var mange det! Fettere er stas må jeg si.

Catfight

Altså pappa sin snusboks er mer min enn Selma sin! Likevel prøvde hun å ta den fra meg i går på Lagunen, men jeg var ikke spesielt interessert i låne den bort. Så det så!

torsdag 9. september 2010

Hurra!

For et år siden tok pappa dette bildet av fine fadderen min Jonas og søte venninnen min Eva. Det var den dagen hun ble født, og tenk pappaen hennes hadde bursdag på samme dagen. Det var fin presang det! I dag har de bursdag igjen, og vi gratulerer av full hals fra Bergen. HURRA for fine fine folk!

Familie er fint


Pappas tante Irene. Hun er snill og fin hun. Selv om jeg aldri hadde møtt henne før, rakte jeg armer til henne med en gang vi møttes. Jeg har jo teften for bra damer, og hun er en av dem. På tirsdag hadde nemlig farfaren min selskap slik at jeg skulle få treffe hans famile. Det var en fin-fin kveld, og jeg viste meg fra min absolutt beste side. Det skulle bare mangle for alle de som var der, likte jeg skikkelig godt. Håper vi sees snart igjen!

Oluf i Raillkattlia

Ka farsken! Fin lue ikke sant? Prøvde den på en kjempe fin butikk som heter Min Engel i Bergen. Skulle ønske den fantes i Oslo, for de hadde klær akkurat etter min smak. Eller det er kanskje egentlig mamma sin smak? Samma det. Fine klær hadde de. Denne lua håper jeg kan bli min, jeg er jo tross alt halvt nordlending!

Studentlivet

Mamma er veldig happy med at lillebroren hennes, min kule onkel, har flyttet til Bergen for å studere akkurat som hun selv gjorde. Nå skal hun vise han alt, og tror hun er så kul fordi hun vet hva som skjer av festligheter på den skolen han går på som heter NHH. Hele tiden spør hun han om det er sånn og sånn, og om den og den festen. Pinlig, men tror hun har glemt at det er minst ti år siden hun var der på fest.
I går viste vi onkel Gab hvor Pastasentralen er, stedet med stor S for studenter. Billig og god pasta sier mamsen og papsen. Tror egentlig onkel digga det også. Selv likte jeg brødet best.
Ciao

tirsdag 7. september 2010

Byen e Bæærrrgen!

Her bodde mammaen min for 13 år siden. Hun er gammel altså!
Mitt første møte med snille fine Ingrid.
Kule onkel Gabriel bor plutselig i Bergen.

Alle sa jeg måtte ta med støvler og regntøy når jeg skulle til Bergen, men jeg skjønner ikke hva de snakker om. Her skinner sola og det er mye varmere enn i Oslo. Som ekte sommer nesten. Det er faktisk mitt første møte med pappa sin hjemby, og jeg liker den skikkelig godt. Dessuten bor det jo så mange som jeg er glad i her. Vi bor foreløpig hos snille farfaren min, og senere skal vi bo hos fine bestemora. Vi har også møtt "tante" Lena og gjengen, Ingrid og onkel Gabirel min til nå, og enda flere blir det. Vi koser oss max!

mandag 6. september 2010

I farta!

Se så flink jeg er! Detter gøy altså, men ganske så slitsomt også. Forholder meg først og fremst til korte avstander. Noe annet blir for mye for meg. Husk, jeg har jo nettopp lært meg det. Hva synes dere forresten om teknikken? 

søndag 5. september 2010

Guitar Hero


Som dere vet liker jeg å høre på pappa når han spiller til meg, men nå skal jeg også lære å spille. Første leksjon var i dag, og det lover godt kan jeg røpe!

lørdag 4. september 2010

Fin lørdag

Food Story med Karla
Onkel Gabriel er hjemme på besøk fra Bergen
Jeg er ikke redd for Lord lengre
Første møte med legestolen

Høsten er kommet, men sola skinner og vi har hatt en deilig lørdag. Etter noen litt slitsomme dager, er jeg back in buisness og skinner om kapp med sola. Først var vi på noe mammagreier, hun kalte det luksusloppis. Der møtte vi Anette, Jonas og Eva. Turen gikk videre sammen med dem til løkka og Food Story. Der spiste vi lunsj i den deilige bakgården, og plutselig kom Karla innom. Foreldrene også da. Koselig!
Ettermiddagen og kvelden har vi tilbrakt hos bestefar i Bærum. Det var forresten mitt første møte med lørdagsbiffen - uten særlig suksess. Ikke helt min smak må jeg si. Utenom det var det skikkelig stas. Jeg lekte med onkler og tante, og ikke minst ble jeg endelig venn med vov voven. Og som dere allerede vet, jeg greide ENDELIG å komme meg fremover. Jippi!

ENDELIG!

Jeg kan nesten ikke tro at det er sant. Jeg har lært meg å komme meg fremover. Endelig etter måneder med harde treningsøkter. Det var fine tante Cornelia som lærte meg det. Hun hadde et så spennede kamera som jeg fikk spise på at jeg bare måtte få tak i det. Takk tante min!
Fikk det dessverre ikke på film, men her kan dere se hva som skulle til for å knekke koden.
Tjohei!

fredag 3. september 2010

Sinnatagg, jeg? Nei!

Mamma maser som dere vet om at jeg er litt småsur for tiden. I dag lurte hun til og med på om det var Sinnataggen som hadde flytta inn hos oss. Men da måtte jeg jaggu ta henne med meg i Frognerparken å vise at han slett ikke bor hos oss. Han står fint plassert der han bor. Ser forresten litt kaldt ut. Høsten har kommet og jeg må bruke lue, mens han står jo der uten klær. Til og med uten bleie!

PS! Og bare så dere vet det, jeg er ikke sur. Bare setter litt grenser i heimen og det må jo til.

Party all night long

Jeg har begynt med noe nytt og ganske så kult. Legger meg som vanlig kl 19, men så sover jeg bare til kanskje sånn 2300-2330. Da våkner jeg til liv og er klar for fest og moro. Dette bildet sendte jeg til pappa i går kveld når han var ute på festligheter. Ville bare si at jeg også hadde det gøy. Vet ikke om mamma er helt enig, men så er det jo dette med at hun er veldig svak for meg når jeg smiler...

Tanntrollet

Hei på dere, jeg har jo helt glemt å vise dere tannebissene mine. Det er to av dem nede i munnen min og de er blitt ganske store og fine. Bare litt vanskelig å ta bilder av sier mamsen.
Ta en titt da vel!

torsdag 2. september 2010

Mammadalt

Kanskje litt flaut å si det, men jeg har blitt skikkelig mammadalt de siste dagene. Jeg er livredd for at mamma skal gå fra meg. Tørr ikke en gang ligge på gulvet å leke med lekene mine alene. Mamma må være med. Ganske slitsomt for oss begge to i grunn, men heldigvis er det  noe som går over hører jeg de voksne snakke om. Det er visst noe som skjer med sånne små som er akkurat så gammel som meg. Plutselig skjønner vi at mammaer kan gå sin vei, og det er bare veldig veldig skummelt. Bare så dere vet det!

MacLilly

Sorry for at jeg ikke blogget i går. Dere skjønner det er ganske slitsomt for en liten jente som meg å skrive så masse, så noen ganger må jeg bare ta meg en hviledag. Det skjedde i grunn svært lite i går også, så dere gikk ikke akkurat glipp av noe heller.

LoveLilly

Følgere