søndag 31. oktober 2010

Loppis og Løkka

Nam nam! Sorte oliven og foccacia er digg.
Lurer på når mamma og pappa skal forstå at den BabyBjørnen er for minibabyer og ikke meg?
I dag hadde vi en sånn søndag som mamma digger, og i grunn er det ikke så verst. Først var vi på loppis før veien bar videre til Grünerløkka med marked i Birkelunden og deilig pizza på Villa Paradiso. Ja, det må jeg si er litt av et paradis. Digga både pizzaen og brødet jeg fikk. Dessuten var det mange andre kule barn å se på der.

lørdag 30. oktober 2010

Morgenvask

I dag var mamma og pappa ganske misfornøyde med tidspunktet jeg sto opp på. De snakket noe om å stille klokka tilbake og greier, men det skjønte da ikke jeg noe av. Og det var visst problemet... Samme det, jeg villle opp å starte på dagens prosjekter. Blant annet å sjekke ut oppvaskmaskinen innvendig. Kan rapportere om gode forhold der inne.

Gresskaret og jeg

I går kjøpte vi et gresskar. Aldri sett det før jeg, men det var suksess. Ikke bare var det kult å leke med, men det ble jaggu god suppe av det også! Nam nam.

fredag 29. oktober 2010

Ikea ruler

I dag hadde jeg mitt første møte med Norges største turistattraksjon, og jeg digga det. Ikea var drømmestedet for meg - masse folk og ting å se på. Da er jeg i himmelen! Vi var der forresten med morfar som skulle kjøpe mye stæsj til meg som jeg skal ha oppe hos han i nord. Seng, dyne, sengetøy, kopper og tallerkener. Ja i det hele tatt, det småjenter trenger når de er på morfarbesøk. Gleder meg til jul!

torsdag 28. oktober 2010

Musikk er livet

Uansett hva jeg driver med av ting og tang for tiden, er jeg nødt til å danse når det kommer musikk. Jeg bare elsker det! Heldigvis lar det meste jeg gjør seg kombinere med danse moves:-)

onsdag 27. oktober 2010

Alle snakker om været

...og det gjør jeg også. Jeg virkelig elsker værmeldingen på TV2. Da sitter jeg klistret foran skjermen, og følger ivrig med. Nesten, om ikke like kult, som Drømmehagen.

Radarpar!

Jeg er som dere vet veldig glad i å undersøke forholdene under ting. Under sofaen, under spisebordet, under vogna og under stuebordet. I går fant jeg ut noe utrolig kult. Morfar liker også å være under stuebordet. Vi hadde det bare så gøy!

tirsdag 26. oktober 2010

Tester vinnerlykken!

KONKURRANSE HOS MEG - VINN GAVEKORT PÅ KR 500 FRA ALMA OG LUKKE

Som dere vet er muttersen glad i å kjøpe klær til meg, og selv liker jeg godt å se meg i speilet etter hun har kledd på meg hver morgen. Synes jeg selv ser ganske smashing ut! En av favorittbutikkene mine er http://www.almaoglukke.blogspot.com/ her i Oslo, og nå fant mamma ut at de sammen med denne damen her, http://hmoholt.blogspot.com/2010/10/ny-konkurranse-vinn-gavekort-fra-alma.html, har en konkurranse på gang.  Jeg er med!

Holde tunga rett i munnen!

Når man er 8 måneder sånn som meg, skjer det mye oppe i topplokket. Mamma sier jeg begynner å bli mer forstandig, og skjønner mer av hva de sier til meg. Der tar hun nok feil, jeg hører nemlig bare det jeg vil høre og slik har det alltid vært. Men uansett, det er mye som skal læres og jeg er opptatt med en hel del klatring og andre prosjekter, og da dere, ja da er det viktig å holde tunga rett i munnen. For å være helt sikker, holder jeg den faktisk ut av munnen.

mandag 25. oktober 2010

Vellingvanvidd!

Kanskje husker dere den gangen tantebekevi sølte brus på meg? Det var bare småtterier i forhold til hva pappa presterte å gjøre i går kveld. Jeg ante fred og ingen fare, skulle legge meg i sengen og innta dagens siste måltid mens pappa leste eventyr. Men neida, han den luringen, skulle åpne litt på flasken og det endte med vellingbad deluxe. Så da var det bare for meg å hoppe i dusjen for andre gang den kvelden. Bedre lykke neste gang, paps!

søndag 24. oktober 2010

Fjellgeit

Eva kjører bil. Jeg er misunnerlig.
Tante nette er fin altså!
Mamma glemmer at man ikke skal tulle med maten.
Tankefull far og datter.
Eva planlegger en ulovlig liten høneblund.
Hjerteknuser!

For noen uker siden stakk vi til fjells. Deilig med fjelluft. Sov faktisk min aller første hele natt der.
Vi koste oss med Eva og gjengen hennes. Gikk på tur også. Eller tur og tur, fru Blom. Vi gikk til noe som heter Gaiastova, og der ble vi til vi skulle tilbake på hytta. Slappfisker!

Blomsterpiken

I dag har jeg plantet noe de kaller løk, men som ikke er sånn annen løk. Forrvirrende kan man si! Disse løkene skal plutselig bli til blomster. Til våren stikker det opp tulipaner og de har jeg laget. Kult, ikke sant?

Borte titt hei!

Mamma og pappa har lekt borte-titt-hei med meg lenge, og jo større jeg har blitt, jo morsommere synes jeg det har vært. Men nå denne uken har jeg faktisk blitt så stor at det er jeg som begynner leken, og gjemmer meg for mamsen og papsen. Det er bare såååå mye mer gøy! Som dere kan se blir jeg litt vel ivrig til tider!

fredag 22. oktober 2010

God helg venner!

Onkel Kul og meg

Min kule onkel Jakob besøkte meg i dag. Jeg bare elsket det. Kunne ikke annet enn å se på ham hele tiden mens han var her. Tror kanskje han begynner å digge meg og. Det har tatt litt tid, men vi er nok i ferd med finne tonen. Hurra!

Musikktime

I dag var mamsen i begravelse, og det var visst ikke noe for meg. Derfor kom fineste fadder Eline og passet meg. Vi koste, spiste, koste litt mer, danset og hun lærte meg en hel del om hva som er bra musikk.  Mamma satte veldig stor pris på akkurat det sistnevnte, da jeg i følge henne viste dårlige takter i dag tidlig. Da spilte nemlig en gruppe som heter Smokie på TV, og jeg digga det sykt mye. Ikke spesielt populært hos hu mor! 

torsdag 21. oktober 2010

Danse danse dokka mi

Ojoj, som jeg har kost meg i dag. Tante Ann Kristin, onkel Runar og tante fadder Eline kom på besøk, og vi hadde discotek. Jeg har nemlig lært meg å danse samtidig som jeg står, og jeg er sykt god på det. Blir ekstra flink når alle ser på meg, da må jeg liksom prestere. Noe annet ville vært flaut.  Dancing Queen, det er meg!

onsdag 20. oktober 2010

Skype me

I dag begynte plutselig Mac´en til mamma å snakke, og stemmen var veldig kjent. Og vet dere hva, det var onkel Gabriel min. Jeg både så og hørte ham til tross for at han bor i Bergen. Elsket å høre stemmen hans igjen og smilte fra øre til øre når jeg så ham. Tror han likte å høre og se meg også. Spesielt kult var det nok å se at jeg kan reise meg opp nå. Viste ham det kanskje 10 ganger.

Hei Hippie Hilde

Hils på min nye venninne, sauen Hippie Hilde. Fikk henne av Ludvig i Spania-gave. Veldig snilt gjort å kjøpe gave til meg altså. Det som er litt dumt, er at jeg ikke fikk takket skikkelig. Synes nemlig Ludvig var litt skummel da vi møttes igjen i går. Hver gang han lagde en lyd ble jeg veldig redd inni meg og begynte å gråte. Mamma kaller meg pyse, men hun må jo skjønne at jeg synes han er veldig stor og tøff og derfor blir jeg bittelitt reddhare.

mandag 18. oktober 2010

En sikker vinner

Når jeg er litt trøtt og lei, er det ingenting som er bedre enn en time out med "Drømmehagen". Da glemmer jeg alt det vonde, og fryder meg med de fine rare folka der. Nå har mamma og pappa endelig kjøpt flere episoder, så da er det ekstra stas. Dere skjønner at jeg har bare sett de tre samme episodene helt fram til nå, så da var det for så vidt greit med litt nye impulser.

Sjalu søndag

Når mandagen kommer, og den attpåtil er veldig grå og kjedelig, er det fint å kunne minre om helgens happenings. I går var vi på Kolonihagen og møtte kule Karla, Liv og Yngvar. Det var veldig stas. Jeg koste meg max med masse oppmerksomhet, deilig rundstykke med eplesyltetøy og ikke minst venninnechat med Karla. Men jeg ble litt skeptisk også. Dere skjønner hun satt på mamma sitt fang, og det er jeg litt usikker på hva jeg synes om. Det er jo egentlig bare koselig, men så kjente jeg likevel at jeg ikke likte det helt. Tror kanskje jeg liker best om alle barn sitter på sin egen mammas fang jeg. Det blir liksom enkelst sånn. Ja, jeg tror vi sier det.

lørdag 16. oktober 2010

Se hva jeg kan!

Gjett hva? I dag greide jeg å reise meg opp helt alene og uten hjelp. Er jeg blitt stor jente eller? Nå er slaraffenlivet over for mor og far i huset, og jeg er blitt den virkelige sjefen. Pass opp sier jeg bare.

PS. Dette er faktisk første gang jeg får det til. Kult å ha på film!

Høst





Det er høst i Osloen, og når høsten kommer er det dugnadstid. Pappa er flink å dugnadere, mens mamma skylder på jobb og barnepass. Egentlig tror jeg bare hun er en latsabb. Jaja, hun tok meg i det minste ut en tur i det fine høstværet og der fikk jeg se hvor god pappaen min er til å sage trær og den slags. Selv hadde jeg lyst å smake på greiner, blader og småstein, men av en eller annen grunn fikk jeg ikke lov.

fredag 15. oktober 2010

Glassbord er tingen! Ikke bare kan man se gjennom det, man kan også slå hardt i det og lage fine avtrykk av hånden min. Litt usikker på hva mamma synes om det, men det får bli hennes sak. Ser dere forresten hvor god jeg er på multitasking? Jeg står, danser, slår og utforsker på en og samme gang. Det er jenta si det!

Ser nye muligheter



Har oppdaget noe nytt og gøy dere, og det er at jeg kan være under ting. Visste dere fra før? Det ante virkelig ikke jeg! Synes det er veldig kjekt, og gjør det en hel del for tiden. Glassbordet i stua er kanskje morsomt av alt. Der kan jeg jo se gjennom. Oj oj, så mye gøy man finner ut av på sin vei.

God helg!

torsdag 14. oktober 2010

Siste mote eller...


Har lest i et av mamma sine blader at 50-talls hestehalen er den hotteste sveisen i høst. Den står jo ganske så høyt på hodet, men dette blir kanskje ikke helt riktig likevel?  Tror jeg må spare til lengre hår. Mamma ler høyt og sier jeg har Grorud-palme. Frekk, det er det hun er! 

onsdag 13. oktober 2010

Mornings!

Ny dag, nye muligheter! I natt har jeg sovet mer enn noen gang. La meg klokken 19, og våknet ikke før 0740. Regner med jeg får heltestatus i heimen. Tannpussen gjennomført og frokosten inntatt. Nå skal muttersen jobbe litt med sitt og jeg med mitt. Ha en fin dag alle sammen!

Dancing Queen

I ettermiddag da pappa kom hjem, slo vi oss løs og hadde disco. Vi danset og sang til sanger som "Dyrene i Afrika", "Emil i Lønneberget", "Titten Tei"og "Hompetitten". Ganske kult, men tror ikke akkurat det var nymotens musikk. Pappa tror liksom at det han hørte på da han var liten for hundre år siden, gjelder fortsatt. Men gjør det egentlig det? Vi er litt usikre her hjemme.

tirsdag 12. oktober 2010

Kosestund

Når jeg skal kose meg ordentlig, tar jeg meg en god flaske melk, legger meg blant alle lekene og tar livet med ro. Herlig med litt tid for seg selv! 

mandag 11. oktober 2010

Lykke i heimen

Skulle tro det var julaften og bursdag på en og samme dag her. Mamma og pappa er lykkeligere enn noen gang, og vet dere hvorfor? Fordi jeg har sluttet å spise på natta. Sluttet og sluttet sier nå jeg. De har stjålet nattflaska mi fra meg, og da er det jo ikke annet å gjøre enn å slutte. Men bare vent, jeg skal ta min hevn. Når jeg er stor og bestemmer selv, skal jeg sitte i stua å gafle nattmat til det tyter ut av øra på meg. Så det så. Men da er det visst ikke melk som gjelder, men noe de kaller kebab.

Glam Girl

Det er kult med en mormor som liker glitter og glam. Da slipper jeg unna lusekofter, og får heller kule saker. I dag fikk jeg denne sølvfargede boblejakken. Mormor, onkel Jakob og tante Cornelia har vært i Amsterdam, og da handlet de både det ene og det andre til meg. Heldig altså! Mamma var også heldig. Hun fikk kule sko. Da blir det kanskje stilt på henne en stund, eller det er nok for godt til å være sant.

Lunsj med gjengen


I dag har jeg vært på besøk hos Ingrid i barselgjengen. Sara og Kristian var også der. Kult!
Jeg var litt grinete sier mamma, men selv synes jeg bare jeg sa i fra hvor skapet skal stå. Kan jo ikke finne seg i alt her i verden. Dessuten var jeg ganske så trøtt, og alt ble nok litt lystigere etter Sara og jeg hadde tatt oss en blund ute i den kalde friske høstlufta. Forresten hadde Ingrid veldig kule leker. Tror jeg må ta meg en alvorsprat med pappa. Han er også svak for leker.

fredag 8. oktober 2010

God helg!

God helg kjære venner. Litt usikker på bloggforholdene i helga, men vi sees i hvert fall på mandag.

Lilly Love

torsdag 7. oktober 2010

Nestle, nei takk!

I dag prøvde mamma og pappa seg på fast food igjen, men de lurer ikke meg. Har de først vent meg til hjemmelaget mat, kan de ikke komme hit med ferdigmat. Takk, men nei takk. Jeg spyr av mindre!

PS. mamma mener jeg er fin på det.

...enda mer flinkus

Prøver ut forskjellige teknikker for å komme meg opp.

Flinkus

Flink eller? Mamma sier hun tror jeg greier å reise med opp snart. Jeg øver i hvert fall MYE.

Thank you for the music

Elsker musikk, men det som er kanskje enda bedre er selve cd-platene. De er så sykt kule leke med, og mine foreldre har lagt alle sammen akkurat i en slik høyde at jeg kan rive dem ut. Snille ass!

Følgere