mandag 10. mai 2010

Fyller meg selv helt (3.mnd.kontroll)Liten?
Jeg?
Langtifra.
Jeg er akkurat stor nok.
Fyller meg selv helt
på langs og på tvers
fra øverst til nederst.
Er du større enn deg selv
kanskje?

I dag måtte jeg stå opp veldig tidlig. Tenkte kanskje vi skulle noe gøy, men neida. Vi skulle på helsestasjonen, hvor jeg måtte være naken mens andre barn så på og i tillegg ble jeg stukket med en stoooor vond spiss i begge lårene mine. Jeg ble skikkelig forbanna og hylte høyt, men heldigvis var både mamma og pappa der for å trøste meg. Mamma var forresten helt blek i trynet, mens pappa var litt mer modig (utenpå i hvert fall).

Selv om helsesøsteren var litt slem som stakk meg, synes jeg hun var mest snill. Vi smilte til hverandre og skravlet i vei. I tillegg fikk jeg masse skryt for hvor flink jeg var til alt hun ba meg om å gjøre, og det liker sånne babyer som meg. Mammaer og pappaer er også ganske happy med den slags. Ganske stolte faktisk, akkurat som om jeg skulle være en rakettforsker allerede. De er nå søte disse foreldrene.

Forresten så er jeg blitt 63 cm og 6245 gr, akkurat stor nok!

3 kommentarer:

 1. Hei Lilli-pilly!

  Så stor du er blitt! Og så flink med sprøyte og greier!

  Mamma sier at vi skal besøke dere i morgen før dere reiser til Lofoten. Da skal jeg vise deg hvordan du klorer gutter som prøver å stikke fingrene sine i øynene dine. Er nemlig blitt ganske god på det.

  Gleder meg til å leke sammen med deg igjen!

  Klem fra Eva-peva!

  SvarSlett
 2. KULT! Gleder meg til du kommer på besøk. Og i hvert fall til du skal lære meg rampestreker.

  Klem fra Lilly-pilly som bare sover i dag

  SvarSlett

Følgere