lørdag 8. mai 2010

Syvsover

Igjen har jeg vist meg som meget eksemplarisk når jeg har barnevakt. I går la jeg meg til å sove før mamma og pappa gikk ut på restaurant (rekordtidlig kl 2020), og sov hele tiden mens de var ute. Våknet faktisk ikke før kl 7 i dag tidlig. Da hev jeg bare innpå en flaske og la meg godt til rette for å sove igjen. Først kl 10 var vi alle tre våkne og klar for å starte dagen smørblid og glad. Makan til premiebaby!

I forrige uke derimot hadde jeg skikkelig tungt for å legge meg, ble bare forbanna og sint og fikk ikke sove før sent på kvelden. Dessuten ville jeg bare være hos mammaen min. Men plutselig en dag var dette over, og livet ble mye bedre. Nå er jeg kjempe blid hele dagen og mye mer sterk og våken. Mamma sier jeg fra en dag til en annen ble stoooor jente.

Mamma og tantebekevi synes at jeg er blitt mer lik onkel Gabriel den siste tiden, og det er ikke dumt. Han er jo en kjekkas. Men det er visst ikke bare utseendemessig vi ligner. Da han var liten stjal han mamma sitt skjerf og brukte til koseklut, og nå har jeg gjort det samme. Nå må jeg ha skjerfet godt plantet i nesen for å sove trygt og godt. Da har jeg liksom mamma med meg i drømmene også! Pappa mistenker mamma for å dynke skjerfene sine med et tryllemiddel, han er en tullekopp. En skikkelig grei og morsom tullekopp.

Ha en fin lørdag,

Klem fra syvsoveren

1 kommentar:

Følgere