mandag 30. august 2010

Movie Star Movie Star


Muttersen og jeg fra der vi spilte inn scenen vår.
Mange folk og mye utstyr. Kaos kaller vi det hjemme.
I dag har jeg jobba hardt dere. Har spilt inn min første film og det var ingen enkel sak skal jeg si dere. Det var veeeldig mye venting, og mindre action kan man si. Men alle vi småskuespillerne var likevel veldig tålmodige og greie og fikk mye skryt både av mammaer og filmfolk flest. Ludvig var forresten også der med mammaen sin. Også en søt jente som jeg ble kjent med på settet som heter Celine. Håper vi sees igjen på den røde  løperen om et år. Det er nemlig et helt år til vi kommer på lerretet, men den som venter på noe godt venter ikke forgjeves. Gled dere.

Se, de hadde en helt ekte regissørstol!
PS. Og hvis noen skulle komme i fare for å tro at dette dreier seg om en tullefilm, så må dere tro om igjen. Den heter "Oslo 31.august", og regisseres av Joachim Trier (som "Reprise"). Så det så.

4 kommentarer:

 1. Denne filmen gleder tante seg veldig til å se!
  Du er forresten veeldig lik muttersen på bildet av dere to:)

  SvarSlett
 2. Hå hå hå, tenk deg du og jeg blir filmstjerner da, Lilly Love!! Vi blir Norges Angelina og Brad! Jeg gleder meg til premierefest sammen med deg. Og forresten, det gikk mye bedre med all ventingen i dag siden dere var der synes både mamma og jeg! Natta! Kozzz Ludvig

  SvarSlett
 3. Så utrolig kult!!!!!!!!! Vi gleder oss masse til å se dere alle på lerretet.

  SvarSlett
 4. ja den filmen må æ se men så synd att de e så lenge til, men som du sa " den som venter på noe godt venter ikke forgjeves"

  men tenk når du blir en ordentlig film stjerne da B)

  SvarSlett

Følgere