torsdag 19. august 2010

Snakk til meg!

Jeg ser at flere og flere er inne og leser bloggen min, og der utrolig kult. Men jeg har så lyst å høre hva dere synes om bloggen min. Pliiiiis, legg inn kommentarer. Det blir gøy for meg å lese når jeg blir enda større. For jeg er ganske så stor nå også altså.

3 kommentarer:

 1. Bloggen din er kjempefin. Morsomt å følge med hva du gjør og hva du opplever:-) Du er veldig flink å skrive selv om du "bare" er 6 mnd.
  Håper jeg får treffe deg en dag:-)
  Lykke til på den stoooore dagen din på lørdag!
  Klem
  Kristina

  SvarSlett
 2. Hei snuppa!

  Jeg spammer deg jo ned med kommentarer stadig vekk - og det skal jeg fortsette med! Dette er jo tross alt yndlingsbloggen min.

  Vi gleder oss utrolig mye til navnefesten din i morgen. Eva har ikke snakket om annet enn hva hun skal ha på seg hele uka, og jeg og Jonas synes det er kjempestas at vi skal få være faddere for deg.

  Kjempeklem

  SvarSlett
 3. Hei, lille lykketroll! Jeg er innom bloggen din i blant. Siden jeg ikke har fått til å hilse ordentlig på deg ennå må jeg jo følge med. Jeg synes du er flink til både å skrive og se ut. Og jeg synes jeg kjenner deg temmelig godt, og er glad i deg selv om vi altså ikke har møttes.

  Jeg har prøvd å legge inn kommentar en gang før også, jeg! Men det var for vanskelig for meg, men nå har jeg jo bare har jobbet med data i 20 års tid. Nå prøver jeg en gang til, det ser ut til å være flere profilvalg nå.

  Hilsen en anonym Pål

  SvarSlett

Følgere