torsdag 16. september 2010

Livet er en fest!


I går hadde jeg bursdag (7.mnd), og i dag har jeg jaggu navnedag. Når skal dette ende? Tar det hele med knusende ro, og feirer med å spise brødskiva mi sjøl.

4 kommentarer:

 1. Jeg digger bloggen din, Lilly! Jeg ser at du også er blitt en stor jente med 2 tenner. Det er forresten veldig lenge siden vi sist traff hverandre. Håper vi snart kan leke sammen. Jeg er ikke like flink som deg til å komme meg fremover, men jeg liker veldig godt å stå på alle fire og gynge frem og tilbake. Nå skal jeg på cruise til middelhavet, men er tilbake om litt over en uke.
  Hilsen Sara (mamma Marianne hilser også!)

  SvarSlett
 2. Hei Sara
  Takk!
  Det er altfor lenge siden vi lekte sammen. Vi har vært så bussy den siste tiden, men nå fremover sier mamma vi er klar. Heldige dere som skal på cruise, Kos dere masse, så sees vi når dere er tilbake. Kult at du kan stå på alle fire, det får ikke jeg til. Jeg var så utålmodig, så tok snarveien med å åle meg framover.
  Klem fra mamma og meg

  SvarSlett
 3. Hipp hurra for deg med både det ene og det andre!!!! Er forresten fryktelig imponert over at du spiser selv, det er det ikke alle på 7 måneder som får til. Ha en knallfin dag, kjære du!

  SvarSlett
 4. Tror ikke du skal være så imponert, tante nette. Det blir veeeeldig mye gris, og jeg bruker sånn ca et kvarter på veien fra bordet til jeg får biten i munnen. Var nok bare noe jeg fikk lov til akkurat i går siden jeg hadde navnedag og greier!

  SvarSlett

Følgere