mandag 13. desember 2010

Rapport fra Bergen

Lenge siden! Jeg har vært i Bergen på førjulsbesøk og der ble det dårlig med blogging gitt. Var så fryktelig bizzi dagen lang. Men her kommer en liten oppsummering av den travleste travle helgen min:

Flyplassmoro! Mammma og pappa trodde jeg skulle sovne på flytoget da vi reiste til Bergen på torsdag, men den gang ei. Reising er altfor gøy til å sove bort, så jeg holdt ut lengre enn lengst og sjarmerte folk på min vei helt frem til Bergen. Ny rekord, la meg ikke før 2230!
Onkelkos! Fredag var pappa og jeg i den berømte pepperkakelandsbyen i Bergen, etterpå lunsjet vi med onkel Gabriel og mamma. Jeg kjente han igjen med en gang. Vi snakker jo tross alt nesten hver dag på Skype. Kult!
Fysj og æsj! På lørdag skulle bestemor ha bursdagsselskap på kvelden med snitter og kaker, så da ble det ikke noe vanlig middag. Pappa gråt seg til en besøk på McDonalds for litt middagsaktigmat før selskapet, men det gjør han ikke igjen. Jeg mislikte det jeg fikk servert sterkt og kastet det på gulvet. Godt er det sier mamma.

God armkrok! Det er tøft å være prinsesse fra morgen til kveld, så når alle  gjestene til bestemor var kommet i bursdagen hennes, fant jeg det best å slappe av i armkroken til onkel Even. Han er sykt god å snakke med Donald-stemme. Tante Kristin og de kule fettrene mine var selvfølgelig også der. Staselig! Og ikke minst hipp hipp hurra for bestemor som hadde bursdag.

Hand in hand! Søndag var det tid for lunsj med Bratsbergene. Altfor sjelden jeg ser venninnene mine Anna og Selma, men vi koser oss fælt når vi endelig får tid sammen. Håper kanskje mammaen og pappaen deres en vakker dag skjønner at de må flytte til Osloen. Det er jo her vi bor! Smask.

Middagsmoro hos farfar! Søndag fikk vi middag hos farfaren min. Han er veldig flink å lage mat,  så jeg spiste mer enn noen gang. Deilig kalkun med gratinerte grønnsaker, nam nam jeg digga det. Dessert var ikke dumt det heller. Dessuten hadde han kult glassbord vi kunne leke med etterpå. Borte, titt hei!

Pakkesel! Ja, dere ser rett. Dette er meg og pappa etter en helg i Bergen. Ser kanskje ut som bagasje for en helt år, men sånn er det visst å reise med smårolligner som meg. Vi tar mye plass. Eller kanskje ikke akkurat jeg i meg selv, men alt jeg må ha med meg. Dessuten fikk vi en drøss av julepresanger med oss tilbake. Spent på hva det egentlig er dette julehysteriet. Har jo ikke opplevd det før.

1 kommentar:

  1. Så stas med en oppdatering fra turen til Bergen, Lilly! Ser ut til at dere har hatt det kjempefint. Vi i Osloen har savnet deg fælt og gleder oss til å se deg på bursdagsmoro for pappaen din på søndag :)

    SvarSlett

Følgere