lørdag 24. april 2010

Partydronning!
I går var jeg med mamma og pappa på bursdagsfest hos Stine og Magnus. Det var litt gøy og bittelitt skummelt. Det var en overraskelse for Magnus, og når alle skulle storme stuen for å overraske ham - ropte de skikkelig høyt!!! Da ble jeg ganske redd, og gjorde akkurat som alle de andre - ropte av full hals. Kanskje høyere enn alle de andre sier mamma. Heldigvis var hun der å kunne trøste meg!

Etterpå var jeg helt i fra meg, og klarte ikke å spise maten min en gang. Men etter mye sang og kos, fant jeg ut at jeg var på et trygt sted og falt til ro til vanlig tid. Når klokken blir 2130 greier jeg nemlig ikke være våken mer uansett hvor vi er. Jeg fikk låne senga til Stine og Magnus, og den var veldig deilig å sove i. Bare se på bildet hvor mye jeg koser meg. Jeg sov og sov, og brydde med ikke om at musikken ble høyere og høyere, og folk mer og mer høylydte. Brydde meg ikke en gang om at Magnus stadig vekk kom inn og skiftet skjorter. Det hele føltes bare som deilig summing i bakgrunn, og god sovemusikk. Mamma og pappa synes visst også det var bra musikk der, de danset seg gjennom 80-tallet hørte jeg mamma si. Litt flaut å tenke på i grunn.

I dag er det skikkelig fint vær ute, og jeg har slappet av litt i vognen i hagen vår. Resten av dagen skal vi tre bare være hjemme og slappe av. DEILIG etter to dager med mye nye inntrykk for lille meg!

Smask2 kommentarer:

  1. Kule Lilly! En ordentlig partyprinsesse :)

    SvarSlett
  2. Du er også kul, Hanne. Mamma sier du hadde så kule klær på fredag, og at du skal ha en veldig kul kjole når du gifter deg snart. Klem fra Lilly.

    SvarSlett

Følgere