mandag 24. mai 2010

Badenymfen


I dag har jeg vært på babysvømming på Bislet Bad sammen med en gjeng andre småttiser og foreldrene deres. Bortsett fra at jeg måtte ha på meg en usmekker badetruse og noen barnslige sklisokker, digga jeg det helt sjukt mye. Plasket i vei jeg, men mamma og pappa skjønte ikke at jeg kan svømme selv så de holdt meg godt fast hele tiden. Flere av de andre barna gråt og var litt redde, men jeg synes bare det var gøy. Til og med når den slemme badelæreren spruta vann i ansiktet mitt med vilje, var jeg happy!

Det var som sagt mange barn der, men jeg snakket ikke noe særlig med de andre for Ludvig var jo der også. Så lekte mest med han jeg. Han gjorde forresten noe skikkelig kult. Når svømmelæreren fortalte at vi måtte ha de rare badetrusene på fordi man kunne se bæsjen utenfra, tok han ansvar og demonstrerte hvordan de virket. Yeah!

LOVE LILLY "badenymfen".

4 kommentarer:

 1. Altså, Lilly - det der er litt vel privat info å blogge synes jeg altså! Men jeg tenkte at det var litt sånn smågentle at jeg tok meg av demonstrasjonen, så slapp du liksom?! Også returnerte jeg jo nydusja og ren, og da digga jeg å svømme med deg. Kulere nå enn da vi var i magen synes jeg! Enig?
  Love Ludvig "bæsje på bading-sjefen"

  SvarSlett
 2. Nei, det var jo bare kult! Skal se om kanskje jeg gjør det samme neste gang. Mye kulere å svømme nå enn når vi var i magen! Gleder meg til neste gang. Klem

  SvarSlett
 3. PS! Jeg har arvet fra mamma å være litt lite privat ;o)

  SvarSlett
 4. Hi hi, mamma sier at det blant annet er derfor vi liker dere så godt :o) Og jeg sier bare go for it neste gang altså - særlig prompe i vannet er veeeeldig gøy!!

  SvarSlett

Følgere