søndag 30. mai 2010

For en dag altså!
I går tror jeg mamma og "tante" Anette prøvde å selge alt de eier og har. Heldigvis gikk det ikke så bra. Kan tenke meg det ville blitt litt av et lurveleven her hvis mamma ikke hadde noen klær og sko igjen. Hun liker nemlig den slags veldig godt har jeg fortsått. Men hagesalg var kult det. Mange folk kom i hagen vår - så på ting, spiste vafler og koste seg. De fleste kjente jeg. Kjentfolk er stas.

Når hagesalget omsider var over, gikk vi rett over til å feire fine tante Anette sin bursdag. Deretter var det grand prix-fest. Jeg hadde ikke sjans til å holde meg våken til det begynte. La meg faktisk rekordtidlig i går selv om jeg hadde både Klara og Eva på besøk. Klokken 19! Mulig det er bare for pyser, men da får jeg heller være litt pysete. Kul er jeg uansett, og Norge gjorde det jo dårlig likevel så. Han derre Tyskland vet jeg ikke hvem er.

4 kommentarer:

 1. Snuppa!! I morra må du holde deg våken litt lenger altså, for da kommer vi jo for å få treffe DEG!! Endelig!! Etter alt for lang tid!! Gleder oss kjempemasse!! Suss og muss fra Selma og mamman!!

  SvarSlett
 2. Skjønner godt at du ble sliten, det var en lang dag med veldig mye action! Tusen takk for at dere lagde så fin bursdagsfest for meg, det var veldig hyggelig. Eva hilser også og takker for at hun ennå en gang fikk sove på det kule rommet ditt :)

  SvarSlett
 3. Ops, der fikk jeg kjeft av Eva - hun sa nemlig ENDA en gang, og så var mammaen hennes litt dårlig i norsk.

  SvarSlett
 4. Selma, vi gleder oss veeeeldig til å treffe deg også! Kult at du skal være her i mange dager. Vi skal få det skikkelig gøy.

  Tante Anette, selvfølgelig lagde vi fest for deg. Du er jo kulere enn kulest. Ikke bry deg om at du får kjeft av Eva, vi døtre kan være litt oppstanasig som oldemor ville sagt det. Selv er jeg ikke så nøye på det med norsken.

  SvarSlett

Følgere